4,9 based on 300 reviews
Trusted by 1500+ businesses and student of all shapes and sizes
Free Course
4,9 based on 300 reviews
Trusted by 1500+ businesses and student of all shapes and sizes

Elementor Pro Explained in 2 Minutes

Elementor,WordPress

Timestamps

3 thoughts on “Elementor Pro Explained in 2 Minutes”

  • Hi Ferdy,
    Heb al een aantal van je tutorials bekeken en overweeg nu om over te stappen naar siteground als nieuwe hosting provider en een nieuwe site te bouwen met Elementor. Heb jaren geleden een website laten bouwen maar wil het nu zelf doen met behulp van jouw tutorials. Ook is mij gevraagd om een website van bevriende fotograaf dynamischer te maken en te zorgen dat deze hoger komt in de Google ranking om wat ervaring op te doen. Mijn vraag is als ik nu elementor pro aanschaf en dat na een jaar stopzet wat zijn dan de consequenties voor de websites die ik ermee heb gebouwd? Of kan ik beter blijven werken met de gratis versie? Overigens liep ik met de gratis versie al tegen een beperking namelijk de zoekfunctie, toch? Of heb ik niet goed gekeken. Ik begrijp als ik de aankoop doe via jouw website, dat jij een welverdiende commissie krijgt? Ik vind je tutorials echt heel goed in elkaar zitten en je hebt me erg enthousiast gemaakt over zowel WordPress als Elementor

  • A
    2019-08-05 12:59:46

    No, I don’t.

  • Hi Ferdy, are you still building websites for other people?

Leave your comment

FERDY.COM
TUTORIALS

Learn step by step how to create a WordPress website for your business, organisation or hobby. Thanks to Ferdy’s video tutorials and simple way of explaining things, you don’t have to hire an expensive web designer and wait months before your website is finished.

With Ferdy’s WordPress tutorials, you are in charge of the progress and you save yourself a ton of money. Don’t have a domain and web hosting yet? No problem. Ferdy shows in you in each tutorial how to get web hosting and a free domain.